Direct reserveren: T. 038 - 4230 943

Lopend (ca. 10 min.)

Wanneer u voor het centraal station staat (busstation) steekt u de weg over en loopt naar de rotonde aan uw linker hand. Op de rotonde neemt slaat u de eerste weg rechtsaf, de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg gaat u rechtsaf. U loopt nu op de Burgemeester van Roijensingel. Steek bij het stoplicht de weg over en loop over het bruggetje richting de Sassenpoort. Sla voor Sassenpoort linksaf en loop de Sassenstraat in. Loop alsmaar rechtdoor, ga met de bocht mee naar rechts en vervolgens met de bocht mee naar links. Aan uw rechterhand treft u ristorante Michelangelo aan.

Openbaar vervoer

U kunt met bus lijn 4 meerijden naar de eerste halte (Sassenpoort). Stap hier uit, steek de weg over en loop onder de Sassenpoort door de Sassenstraat in. U loopt alsmaar rechtdoor, met de bocht mee naar rechts en vervolgens met de bocht mee naar links. Aan uw rechterhand treft u ristorante Michelangelo aan.

Auto

Vanuit Apeldoorn/Amersfoort (A50/A28)

Neem op de A28 afslag 18 Zwolle-Zuid en dan de eerste afslag op de rotonde naar de IJsselallee/N337. Op de IJsselallee/N337 gaat u na 227 m links af richting de Nieuwe Veerallee welke overgaat in Willemskade. Neem de 2e Afslag rechts (Emmawijk). Blijf deze weg volgen, u komt nu op de Burgemeester van Roijensingel. Op het parkeerterrein aan de rechter kant (nog voor de stoplichten ) kunt u het beste parkeren.

Vanuit Enschede/Hengelo/Almelo (N35)

Volg vanaf de N35. Op de Ceintuurbaan gaat u bij de tweede stoplichten naar links (Leo Majorlaan). Bij het eerste stoplicht gaat u rechtdoor de Hortensiabrug over. Na de brug gaat u bij de stoplichten rechts (Wethouder Alferinkweg). Wanneer u de weg volgt tot de T splitsing gaat u bij de stoplichten linksaf  (Luttenbergstraat). Op de volgende kruising gaat u naar rechts (Assendorperstraat). Volg deze weg en ga bij het 2e stoplicht rechtdoor (Burgemeester van Roijensingel). Aan uw linkerhand vind u de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid.

Vanuit Leeuwarden/Groningen/Meppel (A32/A28)

Op de A28 neemt u afslag 19 Zwolle-Centrum. Onderaan de snelweg slaat u linksaf. Op de rotonde gaat u naar rechts (Pannekoekendijk). Ga de volgende rotonde rechtdoor. Na de rotonde bij de stoplichten links (Emmawijk). Volg deze weg, u komt nu op de Burgemeester van Roijensingel. Voor de stoplichten aan uw rechterhand is het dichtstbijzijnde parkeerterrein, hier kunt u het beste parkeren.

Parkeren

Wanneer u bij ons komt eten, kunt u het beste parkeren op parkeerterrein Burgemeester van Roijensingel:

Maandag t/m woensdag | 9:00-20:00
Donderdag | 9:00-21:00
Vrijdag t/m zaterdag | 9:00-20:00
Zondag | 13:00-17:00 (koopzondag)

Tarief: 1,60 per uur